SHISHA HQ E-Liquid – Just Smoke Green

SHISHA HQ E-Liquid – Just Smoke Green

e-liquid premium shisha HQ just smoke green smokelessNaam: Shisha HQ E-liquid
Merk: Just Smoke Green
Winkel: Smokeless Vlissingen
PG/VG: 55% / 25%
Nicotine: divers
Inhoud: 10 militer
Prijs: 4,95 per flesje
Tankcracker?: Nee

Omschrijving product door verkoper – SMOKELESS VLISSINGEN.

Just Smoke Green’s Shisha HQ e-liquids. Deze e-liquids van hoge kwaliteit zijn bedoeld voor zowel de e-sigaret gebruiker alswel de e-hookah gebruiker. Deze smaken zijn een topper als het gaat om smaak, damp en sensatie. De e-liquids zijn verkrijgbaar in de varianten: zonder nicotine(0mg) en met nicotine (11mg). Deze vloeistoffen worden verkocht in flesje van 10ml met een zeer handige dunne dosseertuit. Voor een ieder die van volle damp pluimen houdt is dit zeker een aanrader! Wilt u minder nicotine? Meng dan zelf uw 0mg e-liquid met uw 11mg liquid om op een lager nicotine gehalte uit te komen.

Nu met een tijdelijke korting van 10%. Geldig tot en met 31 januari 2015. Gebruik wel de kortingscode.

Omschrijving product door 2Vape.
Ik was al bekend met de smaken van de wegwerp shisha pennen van Just Smoke Green. Was ik altijd zeer over te spreken. Nu dus ook erg nieuwsgierig naar de liquids. Ik heb diverse liquids mogen proeven en heb er alvast een paar hier onder in de review gezet.

Het flesje is netjes verpakt in een doosje. Vervolgens komen we een onhandig maar zeker kindveilig plastic tegen waarin het flesje verpakt zit. Even een beginnetje zoeken en je stript het er zo van af. De doseertuit is zeer dun! Dit werkt voor mij erg fijn. Het is niet een hele dikke vloeistof dus het gaat makkelijk door dat hele dunne tuitje. Pluspunt!

Ik heb er een aantal geproefd op diverse nicotine sterken. Ik moet melden, zonder nicotine zijn deze liquids echt hemels! Met nicotine, valt de smaak iets weg, er komt een goede throat hit naar voren, maar heeft voor mij niets te maken meer met even lekker genieten van een dampje. Het zijn allemaal fruitsmaken in deze categorie en voor mij hoeft daar dus geen stevige throat hit aan te zitten.

De damp is zeer goed! Volle pluimen. Zeker op de RDA maak je mooie wolken met dit spul. En je krijgt er nog een goede shisha smaak bij. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik content ben over deze e-liquids.

De liquids die ik geproefd heb (dankzij Smokeless Vlissingen) voor de review zijn enkel op 0 mg. (ik heb ze ook met nicotine geproefd, maar de review gaat enkel over de 0mg-ers)

SMAAKNICOTINE GEHALTEERVARING VAN 2VAPE
Cherry0 mgGeen onaangename smaak. Komt veel damp van af, smaakt zeker zoet en heeft iets weg van snoepjes. In de verte heb ik ook het gevoel dat er iets kauwgomballigers aan zit. Zowel in de RDA als in een Justfog tankje komen de smaken van kers en iets zoetigs sterk naar voren. Het is een zeer fleurige e-liquid
Watermelon0 mgJup dit is meloen! Maar wat voor een meloen? Deze liquid heeft de zoetigheid van een galia meloen en de frisheid van een watermeloen. Voor mij is dit niet een hele zoete e-liquid, maar eerder lekker fris en sappig. Wederom een mooie volle damp die ik hier uit krijg.
Ice Mint0 mgPepermunt, kauwgom, sterke frisse tandpasta… forget it. Dit is ICE MINT. Een nieuw ijzig stofje wat binnen komt. Je voelt deze goed in de keel binnen komen. Ik vond het zelfs met de RDA iets te veel van het goede. De frisse smaak blijft nog een tijdje in de mond hangen. Voor de menthol liefhebbers: test en vergelijk. Voor mijzelf is de liquid niet weg gelegd, omdat ik gewoon weg niet van menthol liquids houd. 🙂
Grape0mgJa ik weet niet hoe druif dampt. Ik weet ook niet of ik druif damp. Ik weet heel goed hoe pitloze witte druiven van de fruitschaal proeven… dat is niet dit. Wat is dit wel? Lekker! Het zal een blauwe druif zijn, gelukkig zonder de pitjes 🙂 Het is echt een hele volle en mooie smaak. De smaak is goed gemixt, gesteept en rijp voor gebruik. Het is een ware ADV voor mij. Maar is het echt echt druif?? Het is wel echt echt echt lekker!
Vanilla0mgDit was denk ik wel mijn favoriet van de hele proef sessie. Het is niet de chemische Dekang vanille. Het is een boterzachte, gele room, pure vanilla, vla achtige dampvloeistof. Heerlijk om te mengen met andere liquids, al is het maar om deze wat softer te maken. Dit is niet dezelfde vanille als alle andere vanilles… deze is het vergelijken en het overwegen waard! ADV: jup!
Fruit Punch0mgProef ik Sangria? Is het party – time?? Het is niet de tropische vruchten mix nummero zoveel. Het is iets anders. En dat zorgde er ook voor dat mijn verwachting niet helemaal klopte. Dus mijn eerste hijsje was niet zo lekker. Toen ik wat verder ging testen, kwam ik meer smaken tegen. Fruit Punch, precies de naam zei het al, ik had gewoon een verkeerde verbeelding erbij gemaakt… van Hawaï terug naar de Spaanse Riviera.
Lemon0mgKen je die snoepjes van Napolion? Die gele ballen? Zuurtjes… Nou niet zooo zuur, maar wel die smaak. Deze lemon is lekker fris, fruitig en goed gemixt. De damp van deze e-liquid is wat minder dan bij de andere van dezelfde lijn. Toch nog steeds gemiddeld!

Getal tussen de 1 en 10. Waarbij 1 = niet aanwezig, en 10 = wel aanwezig.
Het is geen cijfer als in een rapport het is slechts mijn persoonlijke waarneming.
Damp: 8
Gier: zonder nicotine weinig tot niet / met nicotine 6
ADV: Zeker weten!

Stel een vraag of geef een reactie