Green Apple – Papillon Organic

Green Apple – Papillon Organic

green-apple Naam: Green Apple
Merk: Papillon Organic
Winkel:  www.housofliquid.nl
PG/VG: 50% PG 50% VG
Nicotine: 12 mg
Inhoud: 7ml
Prijs: 4,95 euro
Tankcracker: nee

 

Drie gekregen Dampvloeistof House of Liquid ReviewAllereerst gaat mijn dank uit naar House of Liquid! Ik kreeg van hen 3 liquids om te mogen reviewen: Green Apple – PapillonPure Menthol – Papillon en Cinnamon Cookie – eBaron Lab.

House of Liquid kent verschillende liquid lijnen, waarbij zij zich keer op keer weten te onderscheiden van andere liquids. Bij hun El Toro-lijn maken zij bijvoorbeeld gebruik van Naturally Extracted Tobacco. De verschillende tabakssmaken worden dus op een natuurlijke manier ontwikkeld. Hierdoor ontstaan er een volle, natuurlijke smaken zonder chemische toevoegingen. De Papillon Organic-lijn is weer 100% biologisch zonder toegevoegde namaak smaken. Op hun site is uitgebreid terug te vinden hoe de liquids tot stand komen.

Kortom bij House of Liquid doen ze er alles aan om zo dicht mogelijk bij de echte smaakt te komen.

Omschrijving Green Apple – Papillon Organic door verkoper.

Buitengewone groene appelsmaak met heerlijke aroma’s. Zo goed dat je het gevoel hebt dat je een appel aan het eten bent. Een geweldige smaak en gemaakt met natuurlijke extracten. Genieten!

 

Eerste indruk Green Apple – Papillon Organic 12MG

inhoud brievenbuspakje Dampvloeistof House of Liquid Review

Ik heb de 3 verschillende liquids in goede staat ontvangen. Naast de drie flesjes zat er ook een sticker van house of liquid, een pas-op-dit-product-bevat-nicotine kaartje en een visitekaartje bij in gesloten. Op het visite kaartje staat dat als er vragen, opmerkingen of problemen ervaren worden men gerust contact op mag nemen met House Of Liquid

 

Uiterlijk flesjeHet flesje is van kunststof en is groen van kleur. Even dacht ik dat de liquids een groene kleur zou hebben. Een zeer vlot etiket met vermelding van de naam, merk, ingrediënten en de fabrikant. Top!
KleurTransparant
GeurIk maakte associaties met de schillen van een Granny Smith appel. Er zit ook een vleugje fris aan.
Smaak puur (niet verdampt)Iets wrang, zeker appel! Het is die zure frisse stevige appel, zonder het zure. Perfect dus.

De liquid is dun en niet stroperig, kortom voor elke verdamper geschikt! Het flesje is voorzien van een schenktuitje, dit houdt het makkelijk als je een tankje moet vullen. Het dopje heeft een kindveilige sluiting, zoals tegenwoordig elke e-liquid flesje bevat. 

 

Review Green Apple – Papillon Organic 12MG

 Ik heb de liquid in twee verschillende verdampers getest. Ik heb gekozen voor:

De Justfog 1453 Clearomizer en de Plume Veil RDA

Justfog 1453 Door de schenktuit makkelijk bij te vullen. Volle damp, bloemige smaak en precies genoeg throat hit. Een goed gemixt liquidje is het. Het lijkt alsof er op de achtergrond iets van lychee aanwezig is maar absoluut niet groots aanwezig. Je proeft de appel. Niet de zoetsappige zachte appel, maar een stevige bite met een frisse nasmaak. Na 1 ml gedampt te hebben, raak ik er zelfs een beetje vol van, het neemt mijn honger gevoel weg. Het is misschien niet de exacte appel smaak die ik in gedachte had, maar er zijn dan ook zoveel appels…. Dit is zeker een ADV en absoluut niet te verwarren met de chemische appel liquids die meer naar snoepjes smaken dan naar fruit.
Plume Veil RDA             
 
Buiten om de smaak; Cloud chasers opgelet!! Van deze liquid komt damp, en niet te zuinig ook. Op 12mg is deze iets te zwaar voor mij om eens flink door te hijsen, maar wowie wat een damp! De smaak valt iets meer weg en de throat hit is nu vele maler sterker dan wanneer ik de liquid in de tank proef. De appel smaak is minder herkenbaar, maar het is nog steeds een lekkere smaak! Ik zou de liquid niet gebruiken om te drippen onder de 1 ohm voor de smaak, maar wel om wolken te blazen 🙂

 

Getal tussen de 1 en 10. Waarbij 1 = niet aanwezig, en 10 = wel aanwezig.
Het is geen cijfer als in een rapport het is slechts mijn persoonlijke waarneming.
Op 12mg nicotine:
Damp: 7 in de Justfog tank, 9 in de RDA
Gier: 7
ADV: Ja.

 

Naast deze review heb ik ook de volgende reviews geschreven voor House Of Liquid:

Pure Menthol – Papillon Organic
Cinnamon Cookie – eBaron Lab
Eden – El Toro
Cigarrillos – El Toro
Virginia Prime – El Toro

Klik op de liquidnaam om ook daar mijn review over te lezen

Stel een vraag of geef een reactie

%d bloggers liken dit: