Over 2Vape

E-sigaretten kopen? Dan ben je helaas op de verkeerde site terecht gekomen. Het enige wat je hier kunt vinden is informatie over de elektronische sigaret en het gebruik er van.
Wel kun je even op de kaart kijken waar alle Nederlandse dampshops zich schuil houden.

Wordt de kaart niet goed weergegeven? Dat kan aan je browser liggen. Probeer een andere browser of klik hier voor de directe link.

Via diverse blogs & reviews houd ik jullie op de hoogte van wat er op mijn pad komt in e-sigaret land. Dit om de onwetendheid te verkleinen en de overstap van roken naar dampen te versimpelen. De reviews & blogs maak ik geheel op eigen en onafhankelijke wijze. Dit gebeurd op vrijwillige basis en is dan ook bedoeld voor non-commerciële doeleinden. Deel de informatie gerust met kennissen en familie om zo jouw dampplezier te verdubbelen.

Houd er een klein beetje rekening mee dat sommige artikelen al verouderd kunnen zijn. Als ik in 2015 heb geschreven dat product X het beste systeem is wat je maar kunt bedenken… Tja daar heb je nu in het heden vrij weinig aan. Let daarom een beetje op de tijdstempel die bij elk bericht staat.