Mothers Milk – Suicide Bunny

Mothers Milk – Suicide Bunny

IMAG2381
 
Naam: Mothers Milk
Merk: Suicide Bunny
Winkel:  we-vape
PG/VG: 30% PG 70% VG
Nicotine: 6 mg
Inhoud: 30ml
Prijs: 24,50 euro
Tankcracker: nee

 

Omschrijving product door verkoper.
Mother’s Milk is a deliciously rich and creamy dessert flavor with a light strawberry exhale. It’s been voted fan favorite and has an incredible reputation

Omschrijving product door 2Vape.
Het zit in een soort gelijk flesje als de rest van de Bunny lijn, kortom geen pipet en een glazen flesje. Ik heb de liquid niet zelf gekocht, maar mogen testen van een dampmaat. Hij attendeerde mij er meteen op eerst te ruiken aan de liquid. En ik kan hem geen ongelijk geven toen hij zei: ‘de liquid ruikt zo lekker, dat je deze zo waar op wil drinken’.

Ik heb mijn Chi You dripper gepakt en mijn bridgeless atty. In mijn Chi You dripper heb ik cellu cotton gebruikt als wick. Deze cotton heb ik gekregen van de winkel die deze lijn verkoopt: we-vape, waarvoo dank!
De liquid ruikt naar aardbeid-desert-siroop. Mier zoet en vol room. De smaak in mijn dripper geeft een lichte tint van iets kruidigs, iets fruitigs en sluit af met een zoete nasmaak; aardbei. De zoete smaak blijft nog lang in mijn mond hangen, vooral als ik met mijn tong over mijn gehemelte ga. Licht chemische aardbei, maar verslavend lekker.

In de atty kwam nog beter het romige en het fruitige naar voren. Niets ‘kruidigs’ zoals ik in de dripper ervaar. Door nog wat testen te doen, kwam ik er achter dat voor mij persoonlijk de liquid niet weggelegd is voor subohmen. Het is een liquid die naar mijn mening lekker relaxt gedampt mag worden, dan komen de heerlijke aroma’s tot uiting.

Tot slot merkte ik op dat deze liquid wat minder stroperig was dan de Sucker Punch die ik al van dit merk getest had.

Getal tussen de 1 en 10. Waarbij 1 = niet aanwezig, en 10 = wel aanwezig.
Het is geen cijfer als in een rapport het is slechts mijn persoonlijke waarneming.
op 6mg nicotine
Damp: 7
Gier: 6,5
ADV: ja

Een gedachte over “Mothers Milk – Suicide Bunny

Stel een vraag of geef een reactie