Fuzion Vapor | Krankberry

Fuzion Vapor |
Krankberry

Fuzion-Vapor-Krankberry-eliquid-review-2vapeNaam: Krankberry
Merk: Fuzion Vapor
Winkel: – www.fuzionvapor.com
PG/VG: 65% vg – 35% aroma
Nicotine: 3mg
Inhoud: 15ml
Prijs: $11

Omschrijving product door verkoper:

This raspberry blend, with a hint of cranberry is sure to take you back to the days of corner drugstore candy. In fuZion tradition; there’s another level of complexity here that will keep you guessing.

Don’t let the flavors fool you… There is no acidic taste, and leaves a cool, refreshing exhale and aftertaste. This is one flavor you must experience for yourself.

 

Omschrijving product door 2Vape:

Deze e-liquid is getest in de Kanger Subtank mini met een fabriekscoil van 0,5 ohm. En zoals mij al eerder opviel bij de e-liquids van Fuzion Vapor… het dampt als een malle. De flesjes van het desbetreffende merk hebben een leuk etiket en de vloeistoffen zijn altijd zodanig van kleur, dat je van een afstand al kan zien om welke vloeistof het gaat.

Het is een heerlijke damp die via de mond naar de longen stoomt. De smaak heeft, naar mijn idee, iets wrangs. Het is iets wat chemisch qua smaak. Maar het mag wat mij betreft nog steeds een premium zijn.

De smaken zijn, zoals bekend van Fuzion, verdomd goed gemixt. Ik had bij deze echt de omschrijving van de brouwer nodig, anders was ik er niet uit gekomen. De framboos is aanwezig en blijft nog een tijdje op de tong liggen. Maar het doet mij niet denken aan welk snoepje dan ook.

Door het wrange (kunnen de cranberries zijn) valt deze smaak niet binnen mijn top 10. Na een paar hijsjes zit ik er vol van, terwijl er niets romigs in zit wat dat dan zou kunnen veroorzaken.

Smaken verschillen; het is een goed gemixt goedje, maar niet voor mij weggelegd. Ik heb daarom deze liquid ook niet meer in de dripper getest, ben er een beetje misselijk van.

Op het moment van schrijven heb ik nog geen mogelijkheid gezien deze e-liquid binnen Nederland te kunnen bestellen.

Getal tussen de 1 en 10. Waarbij 1 = niet aanwezig, en 10 = wel aanwezig.
Het is geen cijfer als in een rapport het is slechts mijn persoonlijke waarneming.
Damp: 9
Gier: 2
ADV:   Voor mij absoluut niet.

Stel een vraag of geef een reactie

%d bloggers liken dit: