Fuzion Prime | Spartan Wives

Fuzion Prime |
Spartan Wives

Fuzion-prime-SPartan-Wives-liquid-review-2vapeNaam: Spartan Wives
Merk: Fuzion Prime
Winkel: – www.fuzionvapor.com
PG/VG:  65% vg – 35% aroma
Nicotine: 3mg
Inhoud: 30ml
Prijs: $18

Omschrijving product door verkoper:

 It is a pure honeydew flavor with a splash of watermelon and thunder fury.  The flagship of our fuzion Prime line, you can expect huge thick clouds and a juice specifically optimized for high end mods.

 

Omschrijving product door 2Vape:

Deze e-liquid is getest in de Horizon Artic Sub tank. Het maakt niet uit; 20W, 50W, 70W… met deze e-liquid komen er zeker weten wolken uit. Hele mooie dichte witte wolken. Fascinerend, misschien wel de beste cloud chaser liquid.

De smaak is zonder discussie echt meloen. Ook zit er duidelijk iets romigs en tikkeltje zoet (honing) door. En iets van onrijpe meloen, wat zeker niet de smaak omlaag haalt. Ik krijg er wel een erg droge mond van. Persoonlijk vind ik de smaak het lekkerst als de damp wat warmer is.

De smaak komt echt heel goed tot z’n recht in de tank. Maar ook in de dripper komt de smaak goed naar voren. Ik vind dat bij de dripper de smaak iets minder is, tenzij je de airholes wat meer dicht draait. De honing smaak komt in de dripper wel beter tot z’n recht.

De smaak blijft nog een tijdje in de mond hangen. Ik vind het een lekkere liquid maar niet voor de hele dag. Dan is het een overkill aan meloen. Maar alleen al voor de damp zou ik deze liquid zeker weten aanraden. Het is een zeer zachte e-liquid; geen tot weinig gier wat het lung-hitten natuurlijk bevordert.

Op het moment van schrijven heb ik nog geen mogelijkheid gezien deze e-liquid binnen Nederland te kunnen bestellen.

Getal tussen de 1 en 10. Waarbij 1 = niet aanwezig, en 10 = wel aanwezig.
Het is geen cijfer als in een rapport het is slechts mijn persoonlijke waarneming.
Damp: 10
Gier: 2
ADV:   kan, maar voor mij niet

Stel een vraag of geef een reactie