Bestellen bij e-dym.pl in Polen

Bestellen bij
e-dym.pl in Polen

 

Bestellen bij e-dym.pl in Polen. Het is er goedkoper, het levert binnen drie dagen en de producten zijn naar wens. Weer er snel bij, want per 20 mei 2016 is dit niet meer mogelijk! Dan sluit Polen haar grenzen, voor de particuliere verkoop naar het buitenland, op het gebied van e-roken. En enerzijds is dit ook wel goed. Wellicht niet vanuit het oogpunt van de damper. Maar wel voor de Nederlandse ondernemer!

Het is dan ook geen lange review, meer een klein blogje over mijn binnengekomen vape mail bij e-dym.pl.

 

De Site en Producten

Het ziet er degelijk uit, ze hebben veel en gelukkig is er rechts boven ook een knop waarmee je de taal op ‘Engels’ kunt zetten. En eenmaal de pagina op de Engelse taal gezet te hebben, staat nog de helft in het Pools. Het maakt voor mij niets uit. Ik ben op de site gekomen voor aroma’s en die kan ik prima zonder taalbarrie vinden.

Ze zijn niet in alles goedkoop. De meeste hardware kost daar net zoveel als hier. Oke sommige producten zijn dan weer net wat goedkoper, maar denk ook aan je garantie e.d.

Ik heb mij enkel gericht op de aanschaf van aroma’s voor het zelf maken van e-liquids.

 

Wat heb ik gekocht

En uiteraard niet zomaar 1 aroma, maar meteen voor een liter besteld aan kleine flesjes 😉

 

Hoe zag het eruit

Het werd netjes in een doosje bezorgt, drie dagen nadat ik had besteld. De spullen zaten in bubbelfolie. De teksten op de doosjes en de flesjes zijn in het Pools, het maakt mij niet uit.

De flesjes hebben een soort van ingebouwde schenktuit, en ook dit maakt mij niet uit, omdat ik de schenktuitjes eruit al om het moment dat ik ga mixen.

 

Tot slot

Zoals ik al schreef; het is niet echt een review. En ook niet bedoeld als aanmoediging. Mijn volgende bestelling zal gewoon weer in Nederland zijn. Toch is het fijn als je net op die site wilde bestellen en je zocht wat Nederlandse ervaring met die site. Mijn ervaringen zijn dus; Super geleverd en goede aroma’s!

[ratings]

Getagd: /

8 gedachten over “Bestellen bij e-dym.pl in Polen

 1. Hoi,
  Ik heb onlangs een grotere bestelling aroma’s binnen gekregen (36 stuks) en wat ander spul, dus ze leveren nog steeds. Ik heb daar besteld, naar aanleng van jouw review (dus heel erg dank) en mijn eerdere goeie ervaring met daar te bestellen (hardware vooral).
  Nu vroeg ik me af… ik zie dat ze de aroma’s van Capella en TPA in andere flesjes hebben gestoken, ik neem aan dat gewoon het origineel spul erin zit en dat ze het in Polen rebottelen vanuit grotere hoeveelheden en dan zelf hun eigen etiketten opnieuw? Vond het wat vreemd en in eerste instantie dacht ik dat ik opgelicht was en het een soort clone aroma’s waren.. Maar heb 3 mixen gemaakt en ze smaken perfect, dus het zal wel in orde zijn… wat is jouw ervaring? (Overigens de base en nic base heb ik vanuit Duitsland besteld.. goedkoper en grote bulk / storage verpakkingen).

  1. Hoi Pascal,
   Bedoel je andere flesjes als die ik in mijn review heb? Of bedoel je andere flesjes in tegenstelling tot een savevape bijvoorbeeld?

   In de wandelgangen hoorde ik dat het bedrijf onlangs is overgenomen door een Aziatisch bedrijf. Weet er het fijne niet van.

   Zo ver ik weet is dat door de TPD Polen niet meer mag versturen maar het buitenland. Of dit is nog niet aan de hand of het wordt niet nageleefd.

   Wij zelf hebben ook base met bulk korting in Duitsland besteld en niet bij E-dym.

   Fijn te horen dat je aroma’s binnen gekomen zijn. Ik zelf durf er eigenlijk niet meer te bestellen ivm de TPD.

   Ik ben erg tevreden over hun aroma’s. Damp dagelijks ervan.

   1. Ja, ik denk dat ze hun bestaande voorraad nog wel mogen verkopen of zo. Maar geldt dat ook niet voor Duitsland? De nicotine base zal straks nergens meer goedkoop te krijgen zijn ben ik bang, dus ik ga denk ik maar een voorraad aanleggen voor de komende jaren 🙂

    1. Betreft Duitsland. Zij mochten nog produceren tot vorige maand en dan mogen zij hun voorraad nog verkopen tot ergens begin volgend jaar (maart, april, weet niet meer).

     Elk land heeft een eigen interpretatie van de TPD. Zo kan Polen dus beslissen niet meer te mogen verkopen aan het buitenland en zou bij Duitsland deze regel niet van toepassing kunnen zijn. Dit slechts als voorbeeld.

     Maar Duitsland gaat sowieso een verbod krijgen op groter dan 10ml flesjes.

 2. Heb onlangs nog hardware en liquide besteld en geleverd gekregen vanuit e-dym.
  Geen enkel probleem. Maar vraag me af, hoe goed is de goedkopere base die ze hebben en hoeveel ml zijn die? Ben nog steeds op zoek naar goede base met nicotine (meer dan 10ml uiteraard).

  1. Ik heb daar ook VG base besteld. Ben er tevreden over. Ben blij met je bericht dat ze nog steeds leveren. Gezien de EU en haar wetten, weet je soms niet waar je aan toe bent.

 3. In italie gaat de TPD op 1 juli gelden,
  dus kan tot die tijd nog een en ander bestellen,(liquids ,paar liter)
  Maar kan het problemen leveren bij aankomst in NL (na 20 mei)
  enig idee ?

  1. Ik durf hier eigenlijk geen antwoord op te geven. Zoals de wet eruit ziet, zou je als Nederlandse particulier mogen bestellen in het buitenland. Maar alle lidstaten moeten de wetgeving van andere lidstaten respecteren en naleven. Het kan best zijn dat italie daarom niet wil verkopene na 20 mei. Je hebt nog een paar dagen tot 20 mei….

Stel een vraag of geef een reactie

%d bloggers liken dit: