E-Learning “Elektronische Dampwaren”

E-learning Elektronische Dampwaren

Afgelopen jaar heb ik mee gewerkt aan de realisatie van de online cursus module “elektronische dampwaren”. Buitenom dat dit erg leuk was om te doen, is het voor ondernemers en medewerkers nu nog makkelijker om aan informatie te komen omtrent deze productgroep. De cursus is alleen toegankelijk voor ondernemers en medewerkers die werkzaam zijn in de tabak / gemak branche. Ben je ondernemer en aangesloten bij de NSO? Maak dan zeer eenvoudig en gratis een account aan voor jezelf en je medewerkers; dan ben je meteen op de hoogte! 

In de Tabaks- en rookwarenwet wordt onderscheid gemaakt tussen ‘voor roken bestemde tabaksproducten’, ‘rookloze tabaksproducten’ en ‘elektronische dampwaar’.
Deze nieuwe e-learning zoomt in op de elektronische dampwaren. Daarbij spreken we van dampers in plaats van rokers. Deze training geeft antwoord op veel vragen over wat dampen is, hoe een elektronische sigaret werkt en hoe deze onderhouden moet worden.
De training is bedoeld voor ondernemers en medewerkers in de tabaks-/gemakswinkel. Na het volgen van de training weet u meer over deze producten en kunt u hierover in de winkel makkelijker het gesprek met de consument aangaan.
Kijk hier voor de nieuwe e-learning elektronische dampwaren.

Hieronder de instructie om een inlog aan te maken voor jezelf. Let op: je kunt niet met je gewone gegevens inloggen op de e-learning, deze moet je dus apart aanmaken.

Hoe in te loggen:

  1. U logt als ondernemer eerst in op de website van de NSO, deze gegevens heeft u al of kunt u altijd opvragen bij de NSO (www.nsoretail.nl)
  2. Dan gaat u naar de pagina waar de cursus staat:https://www.tabaksdetailhandel.nl/diensten/nso_cursusplein/e-learning-introductie, onderaan deze pagina staat een linkje waar u voor uzelf maar ook voor u medewerkers een inlog dient aan te maken. Hier kun je ook studenten wijzigen of verwijderen.
  3. Als u deze inloggegevens heeft aangemaakt gaat u terug naar de pagina waar de cursus staat en logt u met uw nieuwe gegevens in rechtsonderaan in het oranje blokje (het kan zijn dat hier al iets staat ingevuld (door cookies), dit dient u te overschrijven met uw net zelf aangemaakte gegevens.
  4. Dan komt u op de pagina waar de cursus staat en hier kunt u alle filmpjes bekijken en vragen beantwoorden waarna het certificaat per mail naar u of uw medewerkers wordt verstuurd.
Getagd: / /

Stel een vraag of geef een reactie