Sucker Punch – Suicide Bunny

 

Sucker Punch – Suicide Bunny

suckerpunch
 
Naam: Sucker Punch
Merk: Suicide Bunny
Winkel:  we-vape
PG/VG: 30% PG 70% VG
Nicotine: 6 mg
Inhoud: 30ml
Prijs: 24,50 euro
Tankcracker: nee
 

Omschrijving product door verkoper.
Sucker Punch takes you to exotic places with its alluring dragon fruit mix, laced with a silky smooth cream.
Made in the USA – Suicide Bunny e-Juice comes in 30ml glass bottles.

Omschrijving product door 2Vape.
Ik heb het flesje niet via de site gekocht maar tijdens één van de braderiedagen waar we-vape ook stond.
Het flesje bevat geen pipet, of tuitje. Je zou denken ‘onhandig’, maar je vult er zeer makkelijk je naaldflesje of spuit mee. Een tuitje zou ook overbodig zijn, gezien de vloeistof erg dik is. Pipetdopjes van andere flesjes (Halo, Virgin Vapor) passen ook op het flesje. Door de hoge viscositeit van de vloeistof raad ik aan de vloeistof goed te schudden alvorens gebruik.

Ik heb Sucker Punch eerst mogen testen voordat ik deze kocht. Wat een zeer groot plus punt is, gezien de kosten van het kleine flesje. Bij aanschaf kreeg ik van de verkoper ook nog een streng met Cellu Cotton, super service dus.
Tevens heb ik later op eliquidmania een nog goedkopere versie gezien: 21,99euro inclusief verzending! Maar dan heb ik er denk ik geen Cellu cotton bij 😉

Enfin verder naar de review. Als je het flesje opendraait komt de zoete geur je tegemoet. Daaraan wist ik meteen dit is voor een echte zoetekauw. Ik heb de liquid getest in mijn KFL+ op 1,7ohm met Japans katoen.
Eerst op 8 watt: Wat een damp. Op een vrij laag wattage en nu al zoveel damp. De smaak heeft iets weg van aanmaaksiroop en dan aan de zoete kant. Ook licht in de verte proef ik bubblegum, van die grote dikke fruitkauwgom. Voor mij persoonlijk totaal niet storend. Het begint bij mij pas storend te worden als het te chemisch gaat smaken. Tot slot proef ik continue room. Veel room. Maar ik besef me ook dat er veel VG in zit. Wellicht dat dat ook mee telt.
Op 11 watt: Jammer ik trof meteen een lichte dryburn. Zou de vloeistof te dik zijn voor in mijn KFL+? Ik heb de airflow wat dichter gedraaid. En nu de airflow bijna helemaal dicht is, verloopt het prima. Het bubblegummerige is er meer van af en er ontstaat een karamelachtige smaak. Deze liquids is ultiem voor de zoetekauwers onder ons. Wel erg dik, dus niet voor elke tank geschikt. Hou daar echt rekening mee!

In de dripper is de liquid ook lekker, vooral als je wat warmer dampt! Koud vind ik de liquid wat minder van smaak. Gier heb ik niet gevoeld bij deze liquid.

Getal tussen de 1 en 10. Waarbij 1 = niet aanwezig, en 10 = wel aanwezig.
Het is geen cijfer als in een rapport het is slechts mijn persoonlijke waarneming.
op 6mg nicotine
Damp: 9
Gier: 4
ADV: ja

Stel een vraag of geef een reactie