TriTank – Xedis | Korte review

TriTank Clearomizer – Xedis
Korte review

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEen clearomizer tank waar je drie verschillende liquids in kan doen. Want wat je ’s ochtends dampt, is niet misschien niet zo lekker in de avond bij de borrel. De clearomizer heeft een diameter van 22mm en maakt gebruik van dual coils.

Ook zit er een cone bij die de overgang van 14mm naar 22mm mooier maakt, waardoor de tank ook op een eGo batterij kan.

Persoonlijk ging mijn voorkeur altijd uit naar het hebben van drie verschillende tankjes, dan het hebben van één tankje met de mogelijkheid dat er drie verschillende smaken in kunnen. Kortom ik kan er eerlijk over zijn dat mijn enthousiasme niet heel groots was voordat ik dit tankje ging reviewen. Toch vind ik het een leuk gadget dingetje om te zien. Hieronder een kort verslag van mijn Tritank clearomizer review.

 

Verpakking

Een stevig kokertje met daarin de Tritank, de cone, tool en een gebruiksaanwijzing. De coils zitten reeds al in de tank.

 

Eerste indruk

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHet is een plastic tank en zo voelt het ook. Het oogt robuust, dit voelt het niet helemaal. De drip tip is 510 evenals de aansluiting voor de batterij. Het draai mechanisme om te verwisselen tussen verschillende smaken verloopt zeer soepel. De 510-connectie is netjes en past op elke batterij die ik heb prima!

Ik weet niet wat de prijs is van deze tank, maar als ik zou moeten schatten zou ik verwachten dat de verkoopsprijs zo rond de 18-20 euro zit.

De gehele tank is demontabel.

 

Het gebruik

Het vullen van de tank gaat makkelijk. Evenals het verwisselen van de coils.

Er wordt een handige tool mee gegeven die daar voor gebruikt kan worden. Helaas deze tool is er niet echt geschikt voor, gezien deze al afbrak bij de eerste coil die ik los wilde schroeven.

De coils zijn dual coils en kunnen daardoor een hoger voltage aan. Ook zou je hiermee meer damp mee kunnen produceren.

Het switchen van de ene e-liquid naar de andere gaat heel gemakkelijk. En door het goed lopende systeem is het niet zo dat je smaakjes door elkaar lopen of dat je ze door elkaar proeft.

De luchttoevoer in de tank is perfect! Menig beginnende damper zou dit zeer fijn vinden. Inhaleren kost geen moeite en is echt een positief punt bij deze tank.

De smaak… ik denk niet dat ik hiervoor zou willen kiezen. De hele tank werkt naar behoren en is eigenlijk best cool. Maar de coils zijn beneden de maat. Ze geven een CE4 smaak af. Kunststof is wat je proeft door het smaakje heen. Ik heb de tank daarom nog 2 dagen langer laten liggen in de hoop dat de coils beter zouden intrekken. Dat werd geen oplossing. De bijsmaak van de tank / coils is voor mij dus danig hoog dat de tank niet voor mij geschikt is. 

 

Conclusie

Deze tank is leuk voor CE4/5/6 gebruikers en beginners. Eenmaal in de RBA wereld geweest, begin er niet aan, enkel vanwege de smaak!

Ik zal deze tank gaan gebruiken als tankcracker tester. Daar is deze tank uitermate geschikt voor! 🙂

Ik heb deze tank gekregen zonder verkoop bedoelingen. Ik weet dus ook niet of en waar de tank verkocht wordt.

 

Getagd:

Stel een vraag of geef een reactie