2Vape gaat weer bloggen

Beste lezer,

Op 27 augustus 2017 schreef ik dat ik gingen stoppen met het schrijven van reviews en blogs. De site lag daarna een beetje op z’n gat, terwijl er in de dampwereld allemaal nieuwe ontwikkelingen waren. Mijn handen hebben al die tijd gejeukt en vorige week heb ik dan toch maar weer besloten de blog weer open te gooien 😉

Nieuwe website

De site is even een weekje offline geweest. Groot onderhoud was nodig! Het staat nog lang niet allemaal goed en recht. Taalfouten zijn er genoeg om over sommige layouts maar niet te spreken. Never mind, dat komt in de loop der tijd wel in orde. Laten we gewoon verder waar we gebleven zijn.

Uhhh wie ben jij?

Het kan zijn dat je al zo langs niks meer hebt gehoord van 2Vape… dat je eigenlijk niet meer wist dat je jezelf had ingeschreven om mijn blogs te volgen. Gelukkig heb je altijd nog een keuze. Onder aan de mail staat een linkje waarmee je je uit kunt schrijven en nooit meer een letter van mij zult ontvangen. Of je blijft gezellig ‘follower’ en we gaan samen weer een leuke tijd tegemoet.

Ik ben dus Alisha, damper, eigenwijs en een enorme passie voor het uitzoeken van aspecten die met elektronisch roken te maken hebben. Ik beheer de site 2Vape.nl. Deze site is tweeledig; enerzijds geheel vrijwillig en gericht aan alle collega dampers. De andere kant is de commerciële kant. Daar hoef je als collega damper natuurlijk niks van aan te trekken. Alle blog en reviews zijn gratis en mag je delen met al je vrienden en collega’s.

Ik hoop jullie weer te mogen verwelkomen op 2Vape! Want ik heb echt heel veel zin in.

Vape on!

Getagd:

2 gedachten over “2Vape gaat weer bloggen

  1. Hoi Michelle,

   Wat een leuk idee! Gaan we doen. Het blijft wel een subjectief artikel dan, helaas geen heel laboratorium hier.
   Over smaak valt niet te twisten, dus het aspect ‘lekkerste e-liquids’ laten we lekker aan de lezer over.

   Binnenkort dus: ‘E-liquids & hoe een keuze te maken’

   Bedankt voor je reactie, fijne dag!

Stel een vraag of geef een reactie

%d bloggers liken dit: