Zeus Juice – Zeus E-juice

Zeus Juice – Zeus E-juice

Zeus Juice Naam: Zeus Juice
Merk: zeus e-juice
Winkel: www.e-wolk.nl
PG/VG: 50% PG 50% VG
Nicotine: 12mg
Inhoud: 12ml
Prijs: 7,99
Tankcracker: nee

 

Omschrijving product door verkoper.
A flavorful eliquid blend of 4 of your favorite fruits that together, in the quantities we blend with, produce one of the most amazing ejuice flavors we have ever tasted.

Omschrijving product door 2Vape.
Deze liquid heb ik een dag lang gedampt in mijn Protank II met airflowcontroller op de iTaste Innokin VTR. En ik had misschien nog wel een dag nodig. In een review op de site van de verkoper had ik al gelezen dat er een vleug ananas in voorkwam. Dit is ook wat je ruikt als je het flesje open draait. Tijdens het dampen proef ik de ananas als laatste smaak er door komen. Daarvoor heb ik erg het gevoel meloen te proeven. Het is een frisse liquid, maar een echte volle smaak krijg ik er niet uit. Ik vind deze liquid absoluut niet onaangenaam, maar een echte aanrader als ‘premium’ liquid vind ik het ook niet. Ik denk dat er betere fruit liquids zijn dan deze fruitmand. Ook is mij opgevallen dat er iets in zit dat niet lekker dampt. Zo zit er in mijn protank een zelf gemaakte coil met katoenen wick. Deze begint nu voor de tweede keer een soort dryburn te krijgen. Ook in mijn dripper Atty krijg ik een licht verbranden smaak terug. Zodra ik het wattage dan op 7 zet, dampt het hele goedje wel lekker, maar mis ik enorm de dampwolken en de smaak.

edit: ik kon het niet laten dat wat ik geproefd had ‘alles maar was’. Ik heb de liquid in mijn dripper gestopt met katoen en gplat wire. Gespeeld met de airflow… op 0.5 Ohm. Ik krijg nu een volle smaak met ananas, maar nog steeds op het eind. Weinig damp en weinig volledige smaak van fruitmix. Ik denk dat frisse liquid met ananas smaak een betere omschrijving zou zijn

Getal tussen de 1 en 10. Waarbij 1 = niet aanwezig, en 10 = wel aanwezig.
Het is geen cijfer als in een rapport het is slechts mijn persoonlijke waarneming.
op 12mg nicotine
Damp: 7
Gier: 5
ADV: ja

Stel een vraag of geef een reactie

%d bloggers liken dit: