Virginia Prime – El Toro

Virginia Prime – El Toro

Virginia
 
Naam: Virginia
Merk: El Toro
Winkel:  www.housofliquid.nl
PG/VG: 50% PG 50% VG
Nicotine: 12 mg
Inhoud: 7ml
Prijs: 3,95 euro (actie)
Tankcracker: nee

 

Omschrijving product door verkoper.

El Toro maakt gebruik van de meest verfijnde tabaksbladeren om op een natuurlijke manier smaak te geven aan de liquids. Het resultaat is voortreffelijk: heerlijk droge tabaksaroma’s met karakteristieke ondertonen. De verschillende tabaksbladeren zorgen voor een variëteit aan smaken. Als jij op zoek bent naar echte, natuurlijke tabakssmaken is dit je merk! Gemaakt zonder suikers en kunstmatige stoffen waardoor deze tabakssmaken worden omschreven als ‘ as close to the real thing as it gets’. Voor de damper die echt wil genieten!

‘Geniet van deze klassieke American Virginia eLiquid gemaakt met natuurlijk gekweekte Canadese tabaksbladeren van superieure kwaliteit. De smaak en aroma’s zijn verfijnd en het van nature lichte karakter van deze tabak zorgt ervoor dat Virginia Prime perfect is als alledaagse liquid.’

logo

Omschrijving product door 2Vape.

Allereerst gaat mijn dank uit naar www.houseofliquid.nl, waarvan ik drie liquids mocht testen om te reviewen; El Torro – Eden, El Toro – Cigarrillos, El Toro – Virginie Prime

De beoordeling van de service, informatie en het product in het algemeen heb ik al omschreven in de review Eden – El Toro. Ik kan niets anders zeggen dan op en top.

 Dit zou een ADV liquid moeten zijn… ik ben zeer benieuwd

Virginia – El Toro op 12mg

De geur, niet een typische tabaks-liquid geur. Beetje zoetig en klinkt misschien raar maar ik associeer er drop mee.

De smaak wanneer ik de liquid zonder te dampen even proef; beetje honing tint. Ik mis de muffe smaak van tabak. Ben nu wel razend benieuwd wat dit gaat brengen.

De kleur is geel en neigt naar het licht beige toe.IMAG2486

Ik heb de liquid getest in mijn kayfun lite plus. Met Muji cotton als wick. De smaak… tja de smaak. Ik had het even niet verwacht. Uniek is het eerste woord wat in mij opkwam. De liquid is romig en komt toch scherp binnen. Weliswaar iets zachter dan Eden en Cigarrillos. Er zit werkelijk een hele unieke smaak aan, die ik het beste kan verwoorden als ‘natte boomschors’. Nu weet ik natuurlijk niet hoe dat smaakt, maar wel hoe dat ruikt. Uiteraard klinkt dit niet al te positief, mede daarom heb ik de liquid ook in de dripper geprobeerd; ook daar dezelfde smaak. Wel krijg ik op een hoger voltage een betere nasmaak. Een romige sigaarsmaak is wat achter blijft. Omdat ik eerlijk moet bekennen dat dit niet mijn persoonlijke voorkeur is, heb ik twee andere mededampers laten proeven. Hun oordeel;

Persoon 1:

“Komt zwaar binnen, geen onaangename smaak. Smaakt niet naar sigaretten, maar kan mij voorstellen dat de overstap van roken naar dampen op deze wijze wel aangenamer kan zijn.”

Persoon 2:

“Het lijkt wel nat hout. Wel lekker voor tussendoor, niet voor heel de dag, heeft een wat bloemige aroma.”

Ondanks dat ikzelf niet voor deze liquid zou kiezen, vind ik dat de liquid wel bestaansrecht heeft. Het geeft je een andere kijk op tabak. Zo zijn er natuurlijk verschillende tabaksbladeren, verschillende toevoegingen en zo ontstaan er dus ook verschillende smaken voor verschillende wensen. Als alles naar één en dezelfde tabaksliquid zou smaken, zou niet een ieder zijn smaak kunnen vinden.

Dit was de laatste liquid die ik getest heb in deze reeks. Ik vond Eden van El Toro de lekkerste en zeker ADV waardig.

De liquids zijn verkrijgbaar in 6, 12 en 18mg/ml nicotine en hebben tijdelijk een actieprijs van 4,95 voor 3,95 voor 7ml.

De andere twee liquids van El Toro waar ik een review overgeschreven heb, zijn:

Eden
Cigarrillos

Klik op de liquidnaam om ook daar mijn review over te lezen

Getal tussen de 1 en 10. Waarbij 1 = niet aanwezig, en 10 = wel aanwezig.
Het is geen cijfer als in een rapport het is slechts mijn persoonlijke waarneming.
op 12mg nicotine
Damp: 6
Gier: 8
ADV: Nee.

Stel een vraag of geef een reactie