Vanille Trifecta – Drakes Vapes

Vanille Trifecta – Drakes Vapes

Drakes Vanilla Trifecta  Naam: Vanille Trifecta
Merk: Drakes Vapes
Winkel:  www.e-wolk.nl
PG/VG: 30% PG 70% VG
Nicotine: 12 mg
Inhoud: 15ml
Prijs: 12,50
Tankcracker: nee

 

Omschrijving product door verkoper.
A trifecta of vanillas and custards with a hint of magic. Made by warlocks and wizards in a musky basement.

Omschrijving product door 2Vape.
De liquid zit in een glazenflesje met een pipet. Dit is handig om te doseren.
Wat mij opviel was dat op het flesje de beschrijving staat genoteerd van de liquid. Normaal moet ik altijd terug naar de site om te kijken wat de beschrijving ook al weer was.
Etiket Vanilla Trifecta

De geur van de liquid doet mij denken aan iets met alcohol. Vanille ijs met een likeurtje erover of pure Vanille-Jenever. Ik heb de liquid eerst in de Protank II getest met katoenen wick. Op 7 Watt, voel je duidelijk de prikkeling op je tong,  het zal de magic zijn. De vanille is niet overheersend. Wat ik gewend ben van vanille-liquids, is dat deze vaak lekker zijn om te mengen, maar puur te overweldigend van smaak zijn. Ook de custard is wat duidelijk naar boven komt. Het is een goed mengsel moet ik toegeven. Even wat meer wattage: 11 Watt; Grote dampwolken, prikkeling op de tong is aanwezig maar niet heviger. De warme damp zorgt voor een nog complexere romerige smaak.

Ook nog even in de dripper met een coil van 0.5 ohm: Dat is wel een hele sterke smaak. Iets te heet. En de prikkel die ik steeds op mijn tong had blijft nu in mijn keel steken. Keer op keer. Hoest me te pletter.

Het is een lekkere liquid voor in de tank. Lekker warm dampen, maar niet heet. Aan aanrader voor een ieder die van vanille ijs met likeur houdt. Wel moet er rekening mee gehouden worden dat deze liquid enorm aankoekt aan de coil / wick

Getal tussen de 1 en 10. Waarbij 1 = niet aanwezig, en 10 = wel aanwezig.
Het is geen cijfer als in een rapport het is slechts mijn persoonlijke waarneming.
op 12mg nicotine
Damp: 7
Gier: 5
ADV: ja

Stel een vraag of geef een reactie

%d bloggers liken dit: