Pure Mentol – Papillon Organic

Pure Mentol – Papillon Organic

pure-menthol
 
Naam: Pure Menthol
Merk: Papillon Organic
Winkel:  www.housofliquid.nl
PG/VG: 50% PG 50% VG
Nicotine: 12 mg
Inhoud: 7ml
Prijs: 4,95 euro
Tankcracker: nee

 

Drie gekregen Dampvloeistof House of Liquid ReviewAllereerst gaat mijn dank uit naar House of Liquid! Ik kreeg van hen 3 liquids om te mogen reviewen: Green Apple – PapillonPure Menthol – Papillon en Cinnamon Cookie – eBaron Lab.

House of Liquid kent verschillende liquid lijnen. Waarbij zij zich keer op keer weten te onderscheiden van andere liquids. Bij hun El Toro-lijn maken zij bijvoorbeeld gebruik van Naturally Extracted Tobacco. De verschillende tabakssmaken worden dus op een natuurlijke manier ontwikkeld. Hierdoor ontstaan er een volle, natuurlijke smaken zonder chemische toevoegingen. De Papillon Organic-lijn is weer 100% biologisch zonder toegevoegde namaak smaken. Op hun site is uitgebreid terug te vinden hoe de liquids tot stand komen.

Kortom bij House of Liquid doen ze er alles aan om zo dicht mogelijk bij de echte smaakt te komen.

Omschrijving Pure Menthol – Papillon Organic door verkoper.

Als jij op zoek bent naar de echte menthol smaak, zonder suikers en toegevoegde stoffen, dan is deze liquid voor jou! Pure en ijzige menthol die de mond verdooft. Met een goede throat hit en dampproductie, gemaakt met de beste, natuurlijke extracten.

Eerste indruk Pure Menthol – Papillon Organic 12MG

inhoud brievenbuspakje Dampvloeistof House of Liquid Review

Ik heb de 3 verschillende liquids in goede staat ontvangen. Naast de drie flesjes zat er ook een sticker van house of liquid, een pas-op-dit-product-bevat-nicotine kaartje en een visitekaartje bij in gesloten. Op het visite kaartje staat dat als er vragen, opmerkingen of problemen ervaren worden men gerust contact op mag nemen met House Of Liquid

 

Uiterlijk flesjeHet flesje is van kunststof en is groen van kleur. Even dacht ik dat de liquids een groene kleur zouden hebben. Een zeer vlot etiket met vermelding van de naam, merk, ingrediënten en de fabrikant. Top!
KleurTransparant
GeurIn tegenstelling tot de smaak is de geur wat minder menthol. Het heeft iets weg van de Tic Tac snoepjes.
Smaak puur (niet verdampt)Duidelijk verfrissend. Het heeft heel veel weg van de munt-plant. Ook is er duidelijk menthol aanwezig zoals ik die ken uit tandpasta en kauwgom. Ijzig koud op mijn tong.

De liquid is dun en niet stroperig, kortom voor elke verdamper geschikt! Het flesje is voorzien van een schenktuitje, dit houdt het makkelijk als je een tankje moet vullen. Het dopje heeft een kindveilige sluiting, zoals tegenwoordig elke e-liquid flesje bevat. 

 

Review Pure Menthol – Papillon Organic 12MG

 Ik heb de liquid in twee verschillende verdampers getest. Ik heb gekozen voor:

De Justfog 1453 Clearomizer en de Plume Veil RDA

Justfog 1453 Heerlijk fris, komt lekker binnen. Niet zoet, gewoon puur mint. Er zit ergens een neutrale ondertoon in. Net zoals bij menthol sigaretten, al bespeur ik toch geen tabakssmaak. Ik ben zeer zeker geen menthol liefhebber als het gaat om menthol sigaretten, maar betreffende deze dampvloeistof ben ik een groot voorstander. De frisheid blijft lang in de mond, alsof je net je tanden hebt gepoetst. Ondanks dat het goed naar binnen je lichaam in stroomt, voel je toch de gier en de lichte druk op je longen, net zoals bij het klassieke roken. Persoonlijk had ik deze liquid nog iets sterker verwacht, dit omdat mijn mond nog niet echt verdoofd voelt. Maar puur is deze liquid zeker.
Plume Veil RDA             
Misschien was mijn Justfog tankje niet helemaal een geschikte keuze, in de RDA is de menthol veel sterker. Alsof deze met een hoger wattage meer tot zijn recht komt. Zeer ijzig in de keel en in de mond. Zeker een aanrader! Heerlijke smaak, geen bijsmaak, alleen sterke menthol. Toch ook even in de Kayfun getest met een build van 1.0 ohm, ook daar is deze liquid op een wat minder wattage minder sterk, en hoe hoger het wattage hoe sterker de menthol wordt. Ideaal eigenlijk! Ook de damp is lekker vol! Ja een ADV en zeker weten ijzig! Ik heb sterkere menthols geproefd, maar deze wint het zeker qua smaak.

 

Getal tussen de 1 en 10. Waarbij 1 = niet aanwezig, en 10 = wel aanwezig.
Het is geen cijfer als in een rapport het is slechts mijn persoonlijke waarneming.
Op 12mg nicotine:
Damp: 6 in de Justfog tank, 8 in de RDA
Gier:  7
ADV: Ja.

 

Naast deze review heb ik ook de volgende reviews geschreven voor House Of Liquid:

Green Apple  – Papillon Organic
Cinnamon Cookie  – eBaron Lab
Eden  – El Toro
Cigarrillos – El Toro
Virginia Prime – El Toro

Klik op de liquidnaam om ook daar mijn review over te lezen

Stel een vraag of geef een reactie

%d bloggers liken dit: