bound by the crown – Suicide Bunny – Kings Crown

bound by the crown – Suicide Bunny – Kings Crown

  Naam: Bound by the crown
Merk: Kings Crown (makers van Sucide Bunny)
Winkel:  www.we-vape.nl
PG/VG: 30% PG 70% VG
Nicotine: 6 mg
Inhoud: 10ml
Prijs: ?
Tankcracker: nee

 

Omschrijving product door verkoper.
We all have a vice; something that keeps calling us back for more. Bound By The Crown is a twist on traditional fruit flavors. This e-Liquid will bind you with its perfect balance of sweet custard, spice, and ripened stone fruits.

Omschrijving product door 2Vape.
Allereerst bedankt ik we-vape, dat we deze sample mochten testen.
Deze liquid heb ik getest in de KFL+ en in de Chi You RDA. Als je aan de liquid ruikt, ruik je iets zoetigs. Een soort van bubblegum luchtje komt er vanaf. Een tweede punt wat mij later pas opviel is dat het een liquid is die je moet schudden. Ik zal mij nader verklaren; Toen ik de eerste keer mijn tank er mee vulde was de liquid qua viscositeit gelijk aan de liquids die ik normaliter gebruik. Nu ik een beetje aan de onderkant van het flesje kom, lijkt de liquid steeds stroperiger te worden. Een dikke massa is wat nu nog erin zit. Wellicht had ik dit kunnen voorkomen door steeds voor gebruik te schudden.

Wow.. wat een lekkere samenstelling is dit! Dat was mijn eerste reactie. Je proeft zoet, fruit en volle room. En toch zit er een bepaalde bite aan die het niet te zoetsappig maakt. De eerste smaak moest mij heel erg denken aan meloen. Cantaloupe meloen. Vervolgens toch wat bubblegum achtige fruitsmaken. Ik kan de fruitsmaken niet echt onderscheiden, zo goed is deze gemixed. Wel denk ik dat er in de hoek gezocht moet worden van zacht fruit. Perzik, braam? Wat op zich niet echt een smaak is, maar wel aanwezig is, is de romige structuur. Dit zorgt voor een volle smaak en waarschijnlijk ook dat de smaak zeer lang blijft hangen. 5 minuten na mijn hijsje, heb ik nog de smaak ik mijn mond. In de verte heeft de ‘structuur’ ook iets weg van thee of ice thee. Niet dat een damp structuur kan hebben, maar zoals mijn tong reageert, zo reageert deze ook op thee. Misschien begin ik nu wat zweverig te klinken. Maar voor als nog, het smaakt niet naar thee, enkel ik maak er associaties mee. Misschien is dat de ‘bepaalde bite’ die het niet zoetsappig maakt.
Zowel op hoog als laag voltage geen verschil in gier. Deze is niet of nauwelijks aanwezig, en dat stoort mij totaal niet. Het zou zomaar een premium liquid kunnen zijn. Mijn favoriete tot nu toe is, 5 pawns Lucena. Deze tipt er net niet aan. Wellicht omdat de smaak te lang in mijn mond blijft en de (kruiden)thee associatie. Tot slot; hij is heerlijk in de KFL+ of in andere tankjes, persoonlijk vind ik deze liquid wat minder in de dripper. Uiteraard kan mijn build daar ook aan bijdragen.

Getal tussen de 1 en 10. Waarbij 1 = niet aanwezig, en 10 = wel aanwezig.
Het is geen cijfer als in een rapport het is slechts mijn persoonlijke waarneming.
op 6mg nicotine
Damp: 8
Gier: 3
ADV: ja

Stel een vraag of geef een reactie