Lucena – Five Pawns

Lucena – Five Pawns

Five Pawns Lucena Naam: Lucena
Merk: Five Pawns
Winkel: www.vapexperience.nl
PG/VG: 50% PG 50% VG
Nicotine: 6 mg
Inhoud: 30 ml
Prijs: 28 euro
Tankcracker: nee

 

Omschrijving product door verkoper.
Kenmerken van duistere geesten zijn gevangen in onze gekruide rum, gemengd met een sappige, vaste witte perzik. Deze smaakharmonie bootst een perzik vlaai na met een hartige vleugje rum en gegarneerd met een vers geschaafde hazelnoot.

Omschrijving product door 2Vape.
Tot nu toe is dit mijn lekkerste drip-liquid. Ik heb Lucena nu al 5 weken in huis. En ik zal er flink van balen wanneer deze op is.

Ik heb Lucena getest in eigenlijk alles wat ik heb. De meest favoriete is de Chi You dripper. Het is een liquid die verschillende kanten heeft. Zo verschilt het veel in laag of hoog wattage. Ook een coil die sneller heet wordt dan een andere coil doet de smaak veranderen.

De liquid kwam binnen in een rond wc-rol achtig kartonnetje. Dit gaf een luxe uitstraling zoals bij whisky. De geur die je ruikt heeft iets zoetigs en fleurigs. De liquid heeft zeker weten een perziken smaak. Dit kan de liquid wat zoet maken. Echter, wanneer ik de liquid warmer damp of op een hoger voltage, verdwijnt de perzik wat op de achtergrond en komt de sterke noot-rum achtige smaak naar de voorgrond. Het lijkt wel of deze twee smaken nooit tegelijk volledig aanwezig zijn. Hoe lager het wattage en hoe kouder de damp, hoe meer perzik je krijgt te proeven. Dit kon ik goed opmerken toen ik een 1 ohm build op mijn mech plaatste. Als ik vuurde en deze bleef vast houden, merkte je eerst duidelijk de perziken smaak, en langzaam verdween deze en kwam steeds meer het nutty buddy cookie/ brandy nut bridge achtige smaakje. Persoonlijk vind ik de liquid het lekkerst als de perzik net wat verdwijnt. Vandaar dat deze liquid ook mijn favo drip liquid is geworden. Ik denk dat het van belang is, dat mensen weten dat deze liquid zoveel verschillende kanten kent, door ze op verschillende wijze te dampen. Hoe je de liquid ook dampt, het is een perfect in elkaar gezet mengseltje, goede damp!

Warme damp: rum met noten, zware hap
Koude damp: perzik fleurigheid met zoette nasmaak.

De prijs. Tja het is eigenlijk te belachelijk voor woorden. 30 ml liquid voor 28euro. Ofwel 933euro per liter!! High end/ Premium liquid of niet, voor mij persoonlijk is dit iets te prijzig. Dus een leuk idee om cadeau te krijgen

Getal tussen de 1 en 10. Waarbij 1 = niet aanwezig, en 10 = wel aanwezig.
Het is geen cijfer als in een rapport het is slechts mijn persoonlijke waarneming.
op 6mg nicotine
Damp: 8
Gier: 5
ADV: ja

Stel een vraag of geef een reactie