Fuzion Vapor | Unicorn Blood

Fuzion Vapor |
Unicorn Blood

Fuzion-Vapor-Unicorn-Blood-eliquid-review-2vapeNaam: Unicorn Blood
Merk: Fuzion Vapor
Winkel: – www.fuzionvapor.com
PG/VG: 65% vg – 35% aroma
Nicotine: 3mg
Inhoud: 15ml
Prijs: $11

Omschrijving product door verkoper:

Unicorns are the single most magical being that ever existed. Their blood is rumored to have magical powers and butterfly kisses. So, what does Unicorn Blood taste like exactly? It tastes just like Unicorn Blood should taste… fruity, sweet rainbow goodness that would make even the Nyan Cat jealous.

Unless you hate cute kitties, snuggly blankets and baby’s yawning… you’ll love this mystical ejuice.

**Please note, we have heard on occasion that this juice will crack or cloud plastic tanks, please be aware.**

Omschrijving product door 2Vape:

Deze e-liquid is getest in de Kangerteck Subtank Mini met Acryl Bubble cap. Ik heb expres voor een plastic tank gekozen omdat er in de omschrijving van de verkoper staat dat het hier wel eens om een tankcracker zou kunnen gaan. Ik heb de liquid nu 2 dagen in mijn tank zitten, geen aanslag of enige vorm van aantasting kunnen zien. Maar het is zeker iets om mee rekening te houden.

De e-liquids van Fuzion bevatten geen ‘extra toegevoegde’ PG. Ze maken gebruik van een base die 100% VG is. Maar omdat aroma’s / smaakstoffen nu eenmaal opgelost zijn in PG, is het niet onoverkomelijk dat er PG in een 100% VG vloeistof zit. Hierdoor is de vloeistof niet zo dik en eigenlijk geschikt voor alle clearomizers e.d..

Het is fris, het is fruitig, het plakt niet aan je mond, je glazuur spat niet van je tanden en het heeft iets in de verte weg van slappe cola-flesjes-snoepjes. Qua smaak vind ik het op een ‘berry’ melange lijken met een kleine cola tint in de verte. Het is lekker en is smooth en zeker een ADV.

De damp is ruim voldoende en de gier blijft achterwege. Ideaal voor lung hits en om mee te sub-ohmen.

Ik heb de e-liquid ook even in de dripper geprobeerd. Boven de 50W komt de nicotine-gier wel duidelijk naar boven. De warme damp doet de smaak wel iets veranderen. Beetje kersachtig lijkt het wel.

Op het moment van schrijven heb ik nog geen mogelijkheid gezien deze e-liquid binnen Nederland te kunnen bestellen.

Getal tussen de 1 en 10. Waarbij 1 = niet aanwezig, en 10 = wel aanwezig.
Het is geen cijfer als in een rapport het is slechts mijn persoonlijke waarneming.
Damp: 8
Gier: 4
ADV:   Ja

Stel een vraag of geef een reactie

%d bloggers liken dit: