Banana Nut Bread – Easy Vapes

Banana Nut Bread – Easy Vapes

  Naam: Banana Nut Bread
Merk: Easy Vapes
Winkel: www.easyvapes.nl
PG/VG: 75% PG 25% VG
Nicotine: 6mg
Inhoud: 30ml
Prijs: 7,99
Tankcracker: nee

Omschrijving product door verkoper.
Bananenbrood, de naam zegt genoeg om ieders interesse te wekken. Voorheen “Banana Nut Bread”, de naam van de smaak is veranderd vanwege teveel verwarring met Brandy Nut Bridge. De smaak is nog net zo lekker als altijd.
Het kan zijn dat het Label op uw flesje nog “Banana Nut Bread” aangeeft.

Omschrijving product door 2Vape.
Juist omdat ik al laaiend enthousiast was van Brandy Nut Bridge heb ik deze liquid besteld. Ik heb deze liquid ook al eens eerder gehad op 12mg en op 3mg Nicotine. En wat mij opvalt is dat het niet uit maakt welke nicotine gehalte je neemt, de smaak blijft in mijn beleving hetzelfde.
Het is duidelijk een bananen smaak die je als eerste tegemoet komt. Als ik bread letterlijk vertaal zou ik uitkomen op: brood. Het is niet dat ik het gevoel heb dat ik banaan met brood aan het dampen ben. Wel is het een droge nootachtige smaak die met de banaan mee komt. Ik gebruik deze liquid meestal alleen in tankjes. Zoals de KFL+ of de protank. Om te drippen vind ik de liquid niet echt geschikt. Het lijkt wel hoe hoger de temperatuur van de damp, hoe meer banaan je proeft en deze te minder het nootachtige. Wat ik zo fijn vind aan deze liquid is dat de banaan niet chemisch smaakt. Wel heeft de banaan een lange nasmaak in de mond. Voor een Liquid met vrij veel PG in tegenstelling tot VG komt er aardig wat damp van af.

Getal tussen de 1 en 10. Waarbij 1 = niet aanwezig, en 10 = wel aanwezig.
Het is geen cijfer als in een rapport het is slechts mijn persoonlijke waarneming.
op 6mg nicotine
Damp: 8
Gier: 7
ADV: ja

Stel een vraag of geef een reactie

%d bloggers liken dit: