Banana Milkshake – Zeus E-juice

Banana Milkshake – Zeus E-juice

Drakes Vanilla Trifecta Naam: Banana Milkshake
Merk: zeus e-juice
Winkel: www.e-wolk.nl
PG/VG: 50% PG 50% VG
Nicotine: 12mg
Inhoud: 12ml
Prijs: 7,99
Tankcracker: nee

(op de afbeelding het linker flesje)

Omschrijving product door verkoper.
Yum! Great Banana notes meld perfectly with malted milk and cream, with a hint of Koolada to give it that Milkshake effect. One of Mr. Zeus’s Daily Vapes. Enjoy.

Omschrijving product door 2Vape.
Ik heb deze liquid getest in de KFL+ met een dual twisted coil van 1 ohm. Als wick heb ik Cellu Cotton gebruikt. Ik heb deze wick nog nooit eerder gebruikt. Dus ik hoop niet dat dit teveel invloed gaat hebben op de review. Het eerste hijsje wat ik nam gaf mij een hele rare wending. Ja het smaakt naar banaan, ja het heeft een beetje het cremerige van een milkshake.. en… het voelt alsof er methol in zit. Het is absoluut niet dat het naar methol smaakt, maar de frisse wind die mentol heeft langs je keel, heeft deze liquid dus ook. Nogmaals zonder dat er enige mint smaak aan zit. Dus dan maar even opzoeken wat Koolada is. Want wellicht dat dat de frisse wind een plek kan geven:
 Blijkbaar is het een soort toevoeging die een koud gevoel in de keel geeft. En inderdaad dat is het. Een koud fris gevoel. Een unieke ervaring, omdat ik dit alleen maar in combinatie met menthol-achtige ken.
De koolada is too much als je het mij vraagt. Het verstoort een beetje de lekker milkshake smaak waar ik wel zin in had. Wat mij opvalt is dat wanneer ik een lunghit neem (i.p.v. mouth to lung) dat de koolada wel mee valt en ik een juiste romige bananen shake proef. Het hoger of lager zetten van het voltage maakt niet uit. De frisse wind blijft in de keel stormen. Ik vind het jammerlijk. De milkshake is voor mij de reden dat ik de liquid kocht. Al is deze zeker op de achtergrond aanwezig, en is de smaak ook duidelijk banaan. Het is niet mijn mix.

Getal tussen de 1 en 10. Waarbij 1 = niet aanwezig, en 10 = wel aanwezig.
Het is geen cijfer als in een rapport het is slechts mijn persoonlijke waarneming.
op 6mg nicotine
Damp: 7
Gier: 4
ADV: nee

Stel een vraag of geef een reactie