Silicone Drip Tips

Silicone Drip Tips

Silicone driptips fasttech korte omschrijving 2vape_0001Waarom ze in de verkoop zijn, ik zou het niet weten. Maar omdat ze verkocht worden, kocht ik ze. En dat is wel een typisch symptoom van damper zijn; kopen, kopen, kopen…
Het metaal is niet altijd even lekker aan de mond en sommige mensen knabbelen maar al te graag aan hun drip tip; deze siliconen driptips zouden een oplossing kunnen zijn.

Ze zijn speciaal ontworpen voor de Kanger Subtank. En ik kwam er ook achter dat Silicone driptips fasttech korte omschrijving 2vape_0003enkel op de Subtank deze siliconen drip tips het beste blijven zitten.

Ook al hebben deze drip tips een 510 ‘aansluiting’, ze kunnen door hun siliconische veerkracht zomaar van je tank springen. Kortom binnen 1 week was ik ze eigenlijk allemaal al kwijt. Onbetrouwbare drip tippen! 🙂

Silicone driptips fasttech korte omschrijving 2vape_0001Dampte het lekker? Ja op zich wel, de hitte die vrijkomt van de damp branden via deze drip tip niet aan mijn lippen. Het was ook wel leuk de drip tip iets dicht te knijpen met de tanden, zodat je een ‘straaltje’ stoom je mond in voelt komen.

En vanwege het grote ‘niet-goed-vast-blijven-zitten-nadeel’ zou ik ze niet nog eens aanschaffen. Niet dat ze duur waren, heb liever wat vertrouwen in mijn damp-spullen.

Toch geinteresseerd? Op Fasttech verkopen ze deze drip tips in diverse kleurtjes en hoeveelheden. En dat voor maar $1,38 per 5 stuks.

Getagd:

Stel een vraag of geef een reactie